

شرایط ویزای همراه آلمان
شرایط ویزای همراه آلمان و نحوه اخذ آن برای عزیزانی که متقاضی تحصیل در آلمان هستند حائز اهمیت می باشد. بخصوص برای کسانی که متقاضی مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل برای فرزندانشان هستند. شرایط ویزای همراه آلمان بدین گونه است که وقتی فردی متاهل است و به کشور آلمان از راه های مختلف مانند تحصیلی،کاری،سرمایه گذاری و … مهاجرت می کند برای او امکان این موضوع وجود دارد که برای خانواده خود با رعایت شرایط ویزای همراه آلمان ، ویزای همراه بگیرند و ویزای همراه شامل همسر و فرزند زیر ۱۸ سال می باشد و همچنین ویزای الحاق خانواده آلمان به فرد اجازه خواهد داد که در این کشور بتواند اجازه کار اخذ کند تا به اقامت آلمان برسد. متقاضیان کار در آلمان نیز پس از دریافت ویزای کار آلمان می توانند برای الحاق خانواده درخواست دهند. در صورت برآورده شدن شرایط خاص برای الحاق خانواده فرد می تواند با توجه به وضعیت همسر خود به کشور آلمان سفر نماید.
الحاق خانواده برای اعضای اتحادیه اروپا :
وقتی فردی به عنوان یک شهروند اتحادیه اروپا و یا سوییس است، فقط با داشتن یک گذرنامه معتبر یا کارت شناسایی برای ورود به آلمان میتواند اقدام نماید ، و فرد باید در دفتر ثبت نام ساکنان ظرف مدت ۳ماه پس از ورود به کشور ثبت نام نماید.
ویزای پیوست همراه برای اعضای غیر اتحادیه اروپا:
اگر فردی عضو خانواده اتحادیه اروپا و یا کشور سوییس نمی باشد و تابعیت او از دیگر کشورها می باشد باید قبل از سفر خود و الحاق به خانواده درخواست ویزا بسته به ملیت خود بدهند و پس از آن کارت اقامت خود را از اداره بیگانه در منطقه ای که در آلمان زندگی می کنند، دریافت خواهند کرد.
اگر شما همسر، پارتنر ثبت شده، فرزند زیر سن قانونی مجرد یک تبعه آلمانی یا پدر، مادر یا سرپرست قانونی یک تبعه زیر سن قانونی و مجرد آلمانی ( و نه تبعه یکی از کشورهای اتحادیه اروپا، منطقه اقتصادی اتحادیه اروپا یا سوییس ) باشید، شما تا زمانیکه آن فردی که به واسطه رابطتان با وی ، می خواهید به او ملحق شوید، در آلمان زندگی می کند اجازه اقامت خواهید داشت.
هر فرد دیگری که قصد پیوستن به یکی از اعضای خانواده خود را دارد، باید برای گرفتن اجازه اقامت و به منظور و هدف دور هم آوردن دوباره خانواده در آلمان، درخواست دهد.
خویشاوندی که قصد پیوستن به او را دارید می بایست شرایط ذیل را داشته باشد:
- اجازه اقامت
- محل کافی زندگی برای شما ( و این مسيله توسط سفارت آلمان یا کنسولگری ای که درخواست شما را بررسی می کند، قضاوت خواهد شد. )
- منابع مالی کافی برای تامین هزینه هایتان ( این مورد نیز توسط مقامات آلمانی مورد ارزیابی قرار می گیرد. )
شرایط مورد نیاز برای اخذ ویزای همسر آلمانی و پارتنرهای مدنی
اگر شما قصد الحاق به همسر خود را دارید ( چه با وی ازدواج کرده اید و چه پارتنر مدنی وی هستید )و می خواهید درخواست صدور ویزای ازدواج را بدهید، هر دوی شما می بایست بالای ۱۸ سال بوده و مهارت های اساسی زبان آلمانی را داشته باشید، مگر در حالتیکه همسرتان در یکی از دسته های ذیل قرار بگیرد:
کارت آبی اتحادیه اروپا را داشته باشد ( EU Blue Card)
بعنوان یک محقق در آلمان حضور داشته باشد
فرد فوق العاده شایسته ای باشد
خود-اشتغالی داشته باشد
اگر چنین است، هیچ محدویت سنی ای وجود نداشته و هیچ نیازی به صحبت کردن به زبان آلمانی جهت درخواست ویزای همسر، نیست.
اگر مجوز ویزای اقامت خویشاوند شما، بعنوان یک دانشجو، کارمند یا یک فردی که خود-اشتغال است تایید شده باشد، زمانیکه شما با یکدیگر ازدواج کرده یا پارتنر مدنی هم هستید، مادامی که سایر شرایط مورد نیاز برای ویزای همسر را داشته و قصد ماندن در آلمان را برای بیش از یک سال دارید، اجازه اقامت دارید.
اگر پس ازاینکه همسرتان مجوز اقامت را گرفت با هم ازدواج کردید، ممکن است نیاز باشد برای اپلای تا زمانیکه همسرتان اجازه اقامت دو ساله را اخذ نماید،صبر کنید.
توجه فرمایید که ویزای ازدواج آلمان بر مبنای ملحق شدن دوباره خانواده به یکدیگر در صورتیکه ازدواج اجباری باشد، صادر نمی
شود.
شرایط ویزای همراه آلمان برای کودکان در کشور آلمان:
کودکان زیر 16 سال می توانند بدون هیچ شرایطی زیر مجموعه والدین خود قرار بگیرند اما اگر کودک بین 16 تا 18 ساله باشد و ازدواج نکرده / طلاق گرفته یا بیوه باشد، باید به زبان آلمانی مسلط باشد یا بتواند به راحتی به آلمانی صحبت کند و با فرهنگ آلمانی عجین شده باشند (که این وضعیت توسط سفارت / کنسولگری آلمان مورد رسیدگی قرار می گیرد) به منظور دریافت مجوز اقامت برای الحاق خانواده در آلمان.
اما اگر والدین یک کارت آبی، یک مجوز اقامت یا مجوز اقامت برای اهداف انسانی داشته باشند، الزامات بالا اعمال نمی شود.
پرسشنامه در مورد رابطه خانوادگی و شرط امرار معاش
هنگامی که یک عضو خانواده شما درخواستی برای اجازه اقامت برای زندگی کردن نزد شما در سوئد تسلیم میکند، شما باید به پرسشهای یک فرم در ارتباط با روابط خود با ایشان پاسخ دهید. شمایی که مشمول شرط تامین معاش میگردید، همچنین باید نشان دهید که میتوانید معاش خود، سایر افراد خانوار و اعضای خانواده که درخواست اجازه اقامت میکنند را تامین نمایید. همچنین باید نشان دهید که مسکنی دارید که دارای اندازه و استاندارد کافی برای زندگی کردن شما در آنجا میباشد. پاسخهای شما برای تشخیص اداره مهاجرت در مورد درخواست عضو خانواده شما دارای اهمیت است و مهم است که به پرسشها در مهلت مقرر که برای پرکردن فرم مذکور تعیین شده، پاسخ دهید.
اگر دارای شرایط امرار معاش و مسکن نباشید خانواده شما به درخواست اقامت خود پاسخ رد دریافت خواهند نمود.
اگر در هنگام تسلیم درخواست مذکور فاقد کار دائم و یک قرارداد خانه طولانی مدت میباشید، ممکن است با این وجود ضروری باشد که در زمانی که ما درخواست خانواده شما را بررسی میکنیم، نشان دهید واجد شرایط تامین معاش میباشید.
مدت زمان ویزای روابط خانوادگی در آلمان:
اگر شما فقط قصد دارید کوتاه مدت، حداکثر سه ماه در یک دوره شش ماهه در کشور آلمان سکونت داشته باشید، مدت زمان پروسه این نوع ویزا دو تا 10 روز طول می کشد.
اگر شما در حال برنامه ریزی برای الحاق خانواده در آلمان برای مدت بیش از سه ماه هستید، با این حال، زمان پروسه این ویزا (ویزای بلند مدت) می تواند چند ماه طول بکشد. در بیشتر موارد، ابتدا باید یک قرار ملاقات داشته باشید که ممکن است چندین روز یا چند هفته نیز بسته به تعداد درخواست های سفارت محلی خود، داشته باشید. شما باید با سفارت محلی آلمان خود تماس بگیرید تا زمان ویزای مجدد خانواده همراه با اجازه کار خود را دریافت نمایید.
نحوه تقاضای ویزای خانوادگی در آلمان:
شما باید فرم درخواست مجدد خانواده خود را به سفارت یا کنسولگری آلمان در کشور خود ارسال کنید.
عملا ، برای گرفتن اجازه اقامت، همسر شخص متقاضی باید قادر به مهارت های زبان پایه آلمانی باشد و بتواند توانایی دانش زبان آلمانی خود را ارائه دهد.. یعنی که توانا در درک و استفاده از عبارات روزمره آلمانی و جملات آسان و ساده – مثل درخواست به عنوان ، معرفی خود، جواب دادن به سوالات ساده – و نوشتن نام و آدرس در فرم باشند.
برای اثبات این موضوع ، ممکن است لازم باشد نشان دهید که امتحان زبان را گذرانده اید، مانند:
‘ شروع Deutsch 1 ‘ توسط موسسه گوته یا telc GmbH اداره می شود؛
” Grundstufe Deutsch 1 ” که بخشی از دیپلم زبان اتریش است (ÖSD )؛
‘TestDaF’ توسط TestDaF-Institut eV اجرا می شود.
در صورتی که فرد دارای شرایط زیر باشد نیازی به مدرک زبان ندارد:
شما یا همسرتان دارای کارت آبی اتحادیه اروپا را هستید.
همسر شما یک کارمند بسیار محرک، یک محقق یا کارآفرین است و شما وقتی از آلمان نقل مکان کردید ازدواج کرده اید یا در حال اقدام به ازدواج هستید.
فرد تبعه کشورهایی مانند کانادا، اسرائیل، استرالیا ، جمهوری کره، ژاپن نیوزیلند یا ایالات متحده باشد.
شما نمی توانید به خاطر یک مشکلات جسمی و روحی و روانی آلمانی یاد بگیرند.
اگر همسرتان قبلا در یک کشور اتحادیه اروپا / EEA یا سوئیس زندگی کرده باشد، و دارای معافیت های مالی نیز هست، یا اینکه در خارج از کشور یا در طول یک سالی که در آلمان زندگی کرده دارای سمت قضاوت در سفارتخانه / کنسولگری آلمان مشغول به فعالیت بوده است .

آژانس مسافرتی شمیران گشت، ارایه دهنده انواع خدمات مسافرتی گردشگری و جهانگردی