

ویزای استرالیا
استرالیا کشوری است که در نیمکره جنوبی واقعشده است و پایتخت آن شهر کانبرا است. زبان رسمی مردم و ساکنان این کشور انگلیسی، استرالیایی و واحد پول آنها دلار استرالیا است. فرقی نمیکند که به چه دلیل به استرالیا میروید، هرچه که باشد به ویزا نیاز دارید. همچنین فرقی نمیکند شما چه کسی هستید؛ زیرا هر کس که باشید، ویزای مخصوص شما وجود دارد.
ویزا نوعی کلید است که درهای کشور و تمام فرصتهایی ممکن در استرالیا را به روی شما باز میکند. البته دولت استرالیا قبل از اینکه ویزا را به شما اعطا کند، میخواهد بداند شما چه کسی هستید، از کجا آمدهاید، چه مدت قصد ماندن دارید و سایر موارد. به همین دلیل، انواع مختلف ویزا برای افراد مختلف وجود دارد. قبل از هر چیز، ویزا چیزی غیر از یک سندی است که توسط یک کشور صادر شده و اجازه ورود یک شخص خارجی به مرزهای خود را برای تحصیل، کار یا توریستی میدهد. هر ویزا دارای مدتزمان، قیمت و مشخصات خاصی است.
انواع ویزای استرالیا
در بین انواع ویزاهای مختلفی که برای دسترسی به کشور استرالیا وجود دارد، سه ویزای متداول عبارتند از: ویزای دانشجویی، ویزای کار و تعطیلات و ویزای توریستی. اگرچه ویزاهای دیگری وجود دارد؛ اما به شرایط خاصتری نیاز دارند مانند ویزای فارغالتحصیل، ویزای پشتیبان و …
- ویزای توریستی: ویزایی که به شما امکان میدهد حداکثر 12 هفته در استرالیا بمانید.
- ویزای دانشجویی: ویزایی که به شما امکان میدهد 20 ساعت در هفته در استرالیا مشغول تحصیل در یک دوره پارهوقت باشید.
- ویزای W&H: ویزایی که به شما امکان میدهد تماموقت در استرالیا کارکنید و برای تعطیلات خود سفر کنید.
- ویزای فارغالتحصیل: ویزای کار برای دانشجویان بینالمللی با مطالعات مربوط به کار موجود در لیست مهارت.
- ویزای پشتیبان: ویزای کاری که یک شرکت استرالیایی بهطور خاص یک کارگر خارجی را استخدام میکند.
- ویزای ماهر: ویزای کارکنان ماهر و دارای حرفههای خواستار در استرالیا
ویزاهای استرالیا به طور کلی به دو نوع ویزای اقامت موقت و اقامت دائم تقسیم میشوند. مهاجران ایرانی با هدف تحصیل، سرمایه گذاری، اشتغال در زمینه تخصصی، زندگی در کنار اعضای خانواده و … اقدام به اخذ ویزای استرالیا میکنند. اگر قصد دارید به استرالیا مهاجرت کنید باید برای ویزاهای اقامت دائم استرالیا اقدام کنید. اگر هم قصد دارید به دیدن خانواده خود در استرالیا بروید یا در سمیناری تخصصی شرکت کنید یا صرفا میخواهید گشت و گذار در این کشور زیبا را تجربه کنید، میتوانید ویزایهای مربوطه برای اقامت موقت را اخذ کنید؛ البته ویزاهای موقت دیگری نیز وجود دارند که در ادامه به آنها میپردازیم.
ویزای سرمایه گذاری استرالیا
موقعیت جغرافیایی استراتژیک، روابط دوستانه با سایر کشورها و رشد اقتصادی استرالیا به صورت متوالی در ۲۷ سال گذشته، از مهمترین عوامل جذابیت سرمایهگذاری در این کشور به شمار میروند.
دولت استرالیا در راستای رشد هر چه بیشتر این کشور، برای مهاجرانی که قصد سرمایهگذاری در استرالیا را دارند تدابیر ویژهای در نظر گرفته است؛ به طوریکه ویزای سرمایهگذاری به بهترین و سریعترین روش برای اخذ اقامت استرالیا تبدیل شده است.
انواع ویزای سرمایه گذاری استرالیا عبارتند از:
- ویزای ۱۸۸ استرالیا برای اقامت ۴ ساله
- ویزای ۸۸۸ استرالیا برای اقامت دائم
- ویزای ۱۳۲ استرالیا برای اقامت دائم
به طور معمول، ویزای کارآفرینی که یکی از زیرگروههای ویزای ۱۸۸ استرالیا است، بهترین روش برای سرمایه گذاری در این کشور محسوب میشود. از مهمترین شرایط اخذ این ویزا، سرمایهگذاری حداقل ۲۰۰ هزار دلار در استرالیا است. البته سن، اثبات کارفرمایی شما در کشور مبدا، میزان دارایی و گردش مالی نیز برای اخذ این ویزا بسیار اهمیت دارند.
با داشتن ویزای کارآفرینی میتوانید وارد استرالیا شوید و کسبوکار خود را راهاندازی کنید و پس از ورود به استرالیا، با فراهم کردن شرایط لازم برای اخذ ویزای ۸۸۸، به راحتی پس از ۴ سال اقامت دائم بگیرید.
اگر میخواهید به صورت مستقیم اقامت دائم بگیرید، میتوانید از طریق ویزای ۱۳۲ اقدام کنید. البته میزان سرمایهگذاری شما در استرالیا برای اخذ این ویزا ۱.۵ میلیون دلار استرالیا است.
ویزای کار استرالیا
دولت استرالیا سیاستهای خود را در راستای جذب نیروهای متخصص تنظیم کرده و فرصتهای شغلی و شرایط زندگی مناسبی برای این گروه از مهاجران فراهم کرده است. بد نیست بدانید که استرالیا در شمار دارندگان بالاترین درآمد سرانه در جهان محسوب میشود.
مهاجرت به استرالیا از طریق کار و تخصص یکی از متداولترین راهها برای اخذ اقامت موقت و دائم است. دولت استرالیا هر ساله لیستی از مشاغل مورد نیاز خود را اعلام میکند که بسیاری از مشاغل را شامل میشود.
ویزاهای کاری این کشور به دو نوع موقت و دائم تقسیم میشوند:
ویزاهای کاری اقامت موقت
- ویزای ۴۰۰ استرالیا
- ویزای ۴۷۶ استرالیا ویژه فارغالتحصیلان دانشگاههای خاص
- ویزای ۴۸۵استرالیا ویژه فارغالتحصیلان دانشگاههای استرالیا
- ویزای ۴۸۲ استرالیا با اسپانسر مناطق کمجمعیت و اسپانسر فامیلی
اگر از طرف یکی از سازمانهای استرالیایی دعوت شدهاید تا در فعالیتی مورد توجه دولت استرالیا شرکت کنید، میتوانید اقامت ۳ ماهه این کشور را از طریق ویزای ۴۰۰ دریافت کنید.
فارغالتحصیلان رشتهی مهندسی از مؤسسات مورد تأیید استرالیا باشید میتوانید از طریق ویزای ۴۷۶ اقامت ۱۸ ماهه بگیرید و پس از ورود به استرالیا، امتیازهای لازم برای اخذ اقامت دائم را دریافت کنید. اگر هم اخیرا از یک مؤسسهی آموزشی استرالیایی فارغالتحصیل شدهاید میتوانید اقامت ۲ تا ۴ ساله را با ویزای ۴۸۵ دریافت کنید.
اگر هم به دنبال اخذ اقامت دائم هستید، میتوانید روی ویزای ۴۹۱ هم حساب کنید. با داشتن این ویزا میتوانید بعد از ۲ سال اقامت و کار در مناطق کمجمعیت استرالیا، برای اقامت دائم اقدام کنید.
ویزاهای کاری اقامت دائم
- ویزای ۱۸۶ استرالیا با اسپانسر شغلی
- ویزای ۱۸۷ استرالیابا حمایت کارفرما در مناطق «کمجمعیت»
- ویزای ۱۸۹ استرالیا به صورت مستقل
- ویزای ۱۹۰ استرالیا با اسپانسر ایالتی
برای اخذ تمامی ویزاهای کاری اقامت دائم، باید کمتر از ۴۵ سال داشته باشید و امتیازات لازم را کسب کنید. این امتیازات عمدتا مربوط به سن، تحصیلات، تسلط زبانی و سوابق کاری شما هستند. همچنین شغل شما باید مرتبط با تحصیلاتتان باشد.
ویزای ۱۸۹ برای متقاضیانی است که میخواهند به صورت مستقل تمامی امتیازات لازم را کسب و ویزای کاری استرالیا را دریافت کنند. اگر یکی از ایالتهای استرالیا اسپانسر شما شود، میتوانید از طریق ویزای ۱۹۰ اقدام کنید.
برای اخذ ویزای ۱۸۶، باید یک کارفرمای مورد تأیید اداره مهاجرت استرالیا اسپانسر شما شود. اگر کارفرمایی که اسپانسر شما میشود در مناطق کمجمعیت استرالیا است، میتوانید از طریق ویزای ۱۸۷ اقدام کنید. دولت استرالیا در راستای سیاست تمرکززدایی و توسعه مناطق خاص و کمجمعیت، از این ویزاها استقبال میکند.
ویزای توریستی استرالیا
استرالیا یازدهمین کشور در صنعت گردشگری کشوری جهان محسوب میشود و این به معنای جذابیت این کشور و امکانات فراهم شده برای گردشگران است. البته اخذ ویزای توریستی استرالیا به افرادی که قصد گشتوگذار در این کشور را دارند محدود نمیشود؛ دیدار از اقوام و آشنایان یا شرکت در رویدادهای تجاری و سمینارها و مواردی مشابه نیز از دیگر اهداف اخذ این ویزا است.
این ویزای استرالیا موقتی است و به اخذ اقامت استرالیا در این کشور منجر نمیشود. یکی از مهمترین چالشهای این ویزا مجاب کردن افسر پرونده در خصوص هدف اخذ این ویزا است.
ویزای تحصیلی استرالیا
استرالیا در رتبهبندی محبوب ترین کشورها برای دانشآموزان و دانشجویان سومین گزینه است و از میان ۵۰ دانشگاه برتر دنیا ۵ دانشگاه متعلق به کشور استرالیا است. این کشور با بیش از ۲۲ هزار رشته و ۱۱۰۰ موسسه آموزشی معتبر سومین مقصد جذاب برای تحصیل در سراسر جهان محسوب میشود. علاوه بر این موارد، کیفیت بالای زندگی، فرهنگ مهاجرپذیری، فرصتهای شغلی مناسب و سطح رفاه، استرالیا رابه بهترین انتخاب شما برای ادامه تحصیل تبدیل میکند.
دانشآموزان و دانشجویان میتوانند برای تحصیل در تمامی مقاطع تحصیلی از طریق این ویزا اقدام کنند. دولت استرالیا برای دانشاموزان زیر ۱۸ سال تدابیری در نظر گرفته است که بتوانند قیم خود راهمراه خود وارد خاک این کشور کنند.
سفارت استرالیا در تهران
آدرس سفارت استرالیا:
تهران، خیابان خالد اسلامبولی، خیابان بیست و سوم، پلاک ۲
تلفن:
۰۲۱-۸۸۷۲۴۴۵۶
فکس:
۰۲۱-۸۸۷۱۴۱۲۱
ساعت کار سفارت استرالیا:
یکشنبه تا پنجشنبه: ۸:۳۰ صبح تا ۱۴:۰۰ عصر
روزهای تعطیل: جمعه و شنبه